VijestiZašto je važno

Treći Tjedni IZBJEGLICAma

Sanjin KaštelanPovodom obilježavanja Svjetskog dana izbjeglica, Koordinacija organizacija civilnoga društva za integraciju, organizira 3. Tjedne IZBJEGLICAma! u periodu od 13. do 26. lipnja u Zagrebu i Kutini.

Koordinacija poziva građane i građanke da posjete niz događanja i upoznaju se s pričama izbjeglicama, uključe u društvene aktivnosti podrške izbjeglicama te raspravljaju sa stručnjacima o pitanjima integracije i drugim aspektima izbjeglištva.

Kako bismo pokazali da smo društvo dobrodošlice, otvoreno za različitosti od ponedjeljka, 13. lipnja do nedjelje, 26. lipnja družit ćemo se uz glazbu, bliskoistočne okuse, koncerte, izložbe, nogometne utakmice, sportske radionice, predstave, razgledavanje grada, umjetničke projekte, projekcije filmova!

Zato – posjetite nas i pozovite prijatelje!

Detaljan program 3. Tjedna IZBJEGLICAma! nalazi se u prilogu i na Facebook eventu 3. Tjedni IZBJEGILICAma

Koordinacija za integraciju okuplja sljedeće organizacije: Društvo za psihološku pomoć, Hrvatski pravni centar, Forum za slobodu odgoja, Centar za mirovne studije, CEDIM, Društvo Afrikanaca u Hrvatskoj, Isusovačka služba za izbjeglice, Hrvatski Crveni križ, Fade In,  a Tjedni IZBJEGLICAma organizirani su u suradnji s Inicijativom Dobrodošli!, Kinom Europa, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Institutom za etnologiju i folkloristiku, Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu i Okusom doma.

 

3.TjedniIZBJEGLICAma

hr Croatian
X